Atmosfera Apartment Community (Front entrance hall)

The design of the front entrance for the Atmosfera apartment community was developed according to the basic requirements of the client. Decorative usage of wood panels, stone and art objects made the design unique.

The main accent is the sofa, as the central part of the composition, the figurines on the sides are used as supporting elements. The mirrored wall has the main task to visually expand the space of the hall.

 

The soft illumination of the hall is complemented by beams of light from spotlights directed from above in the corners to the statuettes, the porcelain stoneware floor and wooden slats on the walls complement the style concept of the hall.

Lobby Area
Lobby Area

press to zoom
Lobby Area #2
Lobby Area #2

press to zoom
Residential Corridor
Residential Corridor

press to zoom
Lobby Area
Lobby Area

press to zoom
1/5